Backlinks Kopen: een goede boost om te stijgen in Google

Published Feb 03, 21
7 min read

Seo: Backlinks Op Een Forum.Door het creëren van interne links kan je de ‘link juice’ van je verschillende pagina’s aan elkaar doorgeven. Het voordeel van interne links is dat je controle hebt over de plaatsen waar je de links opneemt en het gebruik van anchor teksten. Voor het creëren van interne links kan je ook gebruik maken van WordPress plugins, deze maken van bepaalde woorden links naar relevante pagina’s.

Backlinks kopen - Diverse linkbuilding pakketten voor iedere nicheback-links-kopen.nlTop 10 zoekresultaten 'hoekbank': een duik in de linkprofielen!searchsignals.nl


Het is beter om je oude content na te lopen op woorden of zinsdelen waarvan je een interne link kunt maken. Je kan dan variëren met het gebruik van anchor teksten. Je hebt hiermee ook controle op het aantal interne links welke naar een bepaalde pagina wordt aangemaakt. Als je een plug-in gebruikt dan loop je het risico dat er heel veel interne links worden gecreëerd naar een pagina welke eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is.

Goede Seo Backlinks Kopen, Vele Mogelijkheden

Bij veel blogs heb je de mogelijkheid om in de comments (reacties) op de artikelen te reageren. Niet iedere blog laat toe dat je links in de reacties kan opnemen en veel blogs voorzien links in de reacties van het rel=”nofollow” attribute. Sommige blogs laten dofollow links in hun reacties toe.

En daar moet je je dan ook op richten. Reacties bij blogs welke niet relevant zijn voor je branche zal Google zien als spam (wat waarschijnlijk ook het geval zal zijn) - seo tool. Blog reacties zijn onderdeel van een natuurlijk backlink profiel en het is een snelle manier om aan backlinks te komen.

Link Building Strategie Seo Bureau

Er zijn verschillende valkuilen bij het geven van blog comments, deze zijn: Reacties geven bij niet relevante blogs Reacties geven bij relevante blogs welke niet inhoudelijk zijn. Denk daarbij aan het geven van een standaard reactie in de trant van ‘Mooi artikel heb je geschreven, ik heb er ook iets over geschreven zie: URL’.

Ga niet in 1 dag op 10 verschillende blogs reacties geven maar verspreid dit over een aantal weken. Teveel backlinks vanuit blog comments. Zorg ervoor dat niet meer dan 10% van je backlinks afkomstig zijn van blog comments. Gebruik Google om te zoeken naar websites waar je bedrijfs- of merknaam wordt genoemd.

Backlinks Kopen: Reteslim Of Oliedom?

Hoe groter en bekender je bedrijf of merk is des te beter deze tactiek zal werken uiteraard, er zal dan meer over je bedrijf of merk besproken worden. Iedereen kent de Goudengids en de telefoongids wel. Deze nemen je bedrijfsgegevens op inclusief een link naar je website. Naast de goudengids en de telefoongids zijn er in Nederland nog tientallen gidsen waarin je je bedrijfsgegevens in kunt opnemen.

In vrijwel alle bedrijvengidsen kan je een link naar je website opnemen. Er zijn gidsen welke een dofollow link naar je website zullen opnemen en er zijn gidsen welke een nofollow link naar je website zullen opnemen. Je kunt kijken of een bedrijvengids een dofollow link opneemt door eerst de link te bekijken van een bedrijf welke reeds in deze gids is opgenomen.

Linkbuilding Voor Dummies - Tijdvooreensite

Links in bedrijvengidsen hebben niet veel waarde voor Google, het is dan ook zonde om daar geld aan uit te geven. Voor bepaalde branches zijn er ook branche specifieke bedrijvengidsen te vinden, denk daarbij aan de vele restaurant gidsen. Links vanaf dergelijke sites hebben meer waarde omdat deze relevant zijn voor je business.

Je hebt veel artikel websites waarop je gratis een artikel kunt plaatsen met daarin een link naar je website. Dit is een soort ruil welke je met de artikel site maakt. Zij krijgen content aangeleverd over onderwerpen waar zij zelf geen verstand hebben en in ruil krijg je een link retour.

Checker > Backlinks > Goedkope Linkbuilding

Je wilt dat het linkprofiel van jouw website en individuele pagina’s zo goed mogelijk is. Wat precies “goed” is hangt van veel factoren af en kan per pagina sterk verschillen. In een notendop: Meer hierover staat hieronder bij de linkbuilding tips. De reden dat linkbuilding cruciaal is, komt omdat Google een backlink ziet als een stem voor jouw website.

Want waarom zou je anders linken naar een compleet andere website? Waarom zou je het risico nemen dat mensen die op jouw website zitten iets lezen of iets aan het doen zijn en vervolgers die lezer de mogelijkheid geeft om weg te gaan van jouw website en te gaan naar een andere website? Dat moet wel betekenen dat die andere website waar je mensen heen stuurt iets beter weet of meer informatie heeft over een bepaald onderwerp, dan dat jouw eigen website dat heeft.

Backlinks Kopen: Is Dat üBerhaupt Verstandig?

Uit onderzoek, na onderzoek blijkt ook steeds weer dat linkbuilding in de top ranking factoren staat. Hieronder drie van die onderzoeken: De resultaten van linkbuilding campagnes kunnen gigantisch zijn. Zowel de stijgingen in Google op 1 specifiek zoekwoord als de toename van zoekverkeer naar de website en de omzet die daaruit volgt.

3 redenen om te starten met linkbuilding zijn, wanneer: Je een pagina online plaatst en je wilt deze pagina met de zoekwoorden direct een boost geven. Zeker wanneer actualiteit een grote rol speelt over het onderwerp van de pagina is het aan te raden de pagina meteen volop te promoten wanneer deze online staat.

Goede Seo Backlinks Kopen, Vele Mogelijkheden

Je de totale autoriteit van jouw website wilt verbeteren, dus als er niet 1 specifiek doelwit is voor je linkbuilding campagne. Aan jou de keuze wanneer je linkbuilding toepast, maar weet dat het al vanaf het allereerst moment kan. Dan de belangrijkste vraag. werkt een linkbuilding strategie? Hoe doe je linkbuilding in de praktijk? Hoe verzamel je backlinks naar jouw website om hoger te komen in Google? Naast de 109 linkbuilding strategieën staan hieronder nog een aantal tips waarmee je rekening kan houden die je kan gebruiken om je resultaat te verbeteren.

Bijvoorbeeld klik hier of meer informatie. Deze tekst weegt Google zwaar mee om te bepalen wat het onderwerp van jouw pagina is. Het is aan te raden om te kijken welke ankerteksten de huidige top 5 in Google gebruiken en je daaraan te conformeren. Een backlink vanuit een website kan dofollow en nofollow zijn - de startpagina.

Link Building Strategie Seo Bureau

Simpel gezegd telt Google een dofollow link wel mee en een nofollow link niet. Richt je dus altijd op dofollow linken en website die dofollow linken plaatsen. Niet alle backlinks zijn hetzelfde. Een link van een grote en bekende website als het AD.nl of Frankwatching is veel belangrijker dan een link van de website van de slager op de hoek.

Vanaf een score 20 begint het ergens op te lijken. Majestic geeft een website 2 scores. Trust Flow (TF) en Citation Flow (CF). Samengevat wil je dat de TF zo hoog mogelijk is (vanaf 10 is het wat) en dat de CF dicht bij TF ligt. Hoe dichter de verhouding TF:CF 1:1 is, hoe beter.

Linkbuilding - Wat Is Het, Uitbesteden, Tips, Seo Voordelen

Vanaf 20 begint een website goed te worden. Gebruik deze tools om de waarde van een potentiële backlink in te schatten, maar staar je er niet blind op. Het is maar een indicatie. Kijk naast de autoriteit ook naar de relevantie van websites waarvan je backlinks wilt krijgen. Hoe meer gerelateerd de complete website + de specifieke pagina waarop de backlink komt gerelateerd is aan jouw pagina + website hoe beter.

Probeer je pagina’s zo te ontwikkelen dat je de kans op een link zo groot mogelijk maakt. Dat zorgt ervoor dat linkbuilding campagnes 10x makkelijker worden en dat pagina’s ook helemaal uit zichzelf backlinks aantrekken. Er zijn honderden linkbuilding tools op de markt die je leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Waarop Letten Bij Het Kopen Van Backlinks In 2020

Maar denk niet dat je zonder tools hulpeloos bent. Je kan namelijk exact hetzelfde, het kost meestal alleen iets meer tijd om het goed te doen. Aanbevolen linkbuilding tools: Google Search Console om backlinks te controleren (GRATIS)Ahrefs of Majestic SEO – om backlinks te controleren (Betaald)Mailshake of Pitchbox om emails te versturen (betaald)Thunderbird om emails te versturen (GRATIS) Ontdek onze complete lijst met linkbuilding tools, software en extensies.

More from Bedrijven, Webwinkel, Online